Om os

Flisebutik tilbyder fliser til badeværelse og køkken

Om Flisebutik.dk og Nordic Byggeri Aps


Flisebutik.dk er en del af Nordic Byggeri Aps, et murer- og tømrerfirma, der opererer i og omkring Østjylland og trekantsområdet. Vi brænder for fliser og klinker og har store ambitioner om at levere de bedste fliser i Danmark. Vores team består af dygtige og erfarne faglærte murere, der har mange års erfaring indenfor branchen og den rette viden, faglighed og kompetencer til at hjælpe dig med at give dit køkken eller badeværelse et nyt look.

Udover at tilbyde professionel rådgivning omkring flisevalg, tilbyder vi også en række andre tjenester gennem Nordic Byggeri Aps. Vi laver badeværelser, facader, reparationer, renoveringer og fulde entrepriser, og vi bruger vores erfaring indenfor faget for at levere byggematerialer af høj kvalitet til vores forbrugere.

Vi forstår, at det kan være svært at træffe en beslutning om valg af fliser, og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre, at du får den bedste rådgivning og vejledning. Vi er udelukkende en online butik, men det er muligt at få fliseprøver på de fleste af vores fliser ved at kontakte os. På nuværende tidspunkt har vi ikke en fysisk butik, men vi tilbyder hurtig og effektiv levering af dine byggematerialer.

 

Kontakt os i dag på info@flisebutik.dk for at oprette en konto og få adgang til vores professionelle service og aftalepriser på fliser samt vores øvrige tjenester gennem Nordic Byggeri Aps."