Valg af fliser og klinker

Valg af fliser og klinker

Velkommen til https://flisebutik.dk/blogs/news

Dét at skulle vælge fliser, er oftest forbundet med store beslutninger. Valg er fliser er ikke bare lige til, og det er oftest dét mange skal kigge på de næste henholdsvis næste 10 år af deres liv. Hvilket også er derfor, at det er vigtigt at vælge sine fliser med nøje overvejelser og omhu, samt vælge de fliser der personligt passer til dine ønsker og behov. Om det skal være flotte store marmor fliser med elegant design, eller om det skal have en råt keramisk flise look? Måske er du endda mest til granit fliser eller sildebens fliser af højst kvalitet? Eller måske køkken fliser til væggen?

Uanset, er det vigtigt at få faglig rådgivning til din beslutning af flise valg, da det netop er vedvarende og når fliserne først er monteret, er det ikke ligetil at flå dem op igen . 

https://flisebutik.dk/

Her hos flisebutikken specialiserer vi os i fliser - ikke kún produktet, men hele arbejdsprocessen. Alt fra ide, til bestilling og endeligt montering. Vores team består af faglærte murerer, som kan rådgive dig til det bedste valg af fliser samt klinker .

https://flisebutik.dk/products/marmor-parana-120x120 ( flise der udvalgt af vores team )

Grunden til, at vi hos https://flisebutik.dk/ har valgt at udbrede vores sammenarbejde til murerer, er simpelthen grundet, der kan være rigtigt mange faglige beslutninger når det gælder fliser, som man ikke kan forudsige. Nogle fliser har skaller, som falder af når de bliver skåret hvor nogle fliser skal vaskes. Det er vigtigt, at være opmærksom på rengørring samt rensning af fliser - da det kan forekomme, at rengøringen af fliser skal ske med det samme efter fugning af fliser. 

Derfor har det altid, været en stor prioritering for os hos www.flisebutik.dk, at have ansatte der besidder de rigtige kompentencer samt fagligheden til at hjælpe vores kunder, med at udvælge katalog af fliser fra vores leverandør. 

Alle fliser tilgængelige på flisebutik.dk, er nøje udvalgt før de stilles til rådighed i vores katalog. Fliserne er gennemgået samt kontrolleret, og altid af meget høj kvalitet . Vi bestræber os altid på, at være i øjenhøjde med vores kunder. Vi har fuldforståelse for, at det hurtigt kan være et prishøjt byggeprojekt, og vi arbejder derfor, altid for at sikre os at have fliser til rådighed i alle prisklasser. Alt fra de billigste fliser på markedet, til de eksklusive luksus fliser. Dog vil du altid, uanset prisvalget af fliser, modtage et produkt der er vurderet af vores fagliglærte murerer.

Tak, for at læse med hos https://flisebutik.dk/