Terazzo fliser - online på flisebutik

Terazzo fliser - online på flisebutik

Vi har fået mange henvendelser fra vores kunder på det sidste, omkring terrazzo fliser, mange ønsker at have terrazzo fliser i enten toilet, entre eller køkken. 

https://flisebutik.dk/

Men mange ønsker ikke at betale flere 100.000 tusinder kroner i priser for et terrazzo badeværelse, derfor har vi i flisebutik.dk fundet en løsning for dig som ønsker et terrazzo badeværelse uden at få en stor regning. 

https://flisebutik.dk/products/play-drops-multiwhite-20x20 

Vores playdrops muliwhite Terrazzo fliser er blevet utrolig efterspurgt, fra vores italienske producent ABK har vi denne fantastiske stilfulde flise.

Flisen har en flot terrazzo effekt. Det er en fantastisk løsning hvis man ønsker et flot badeværelse med terrazzo effekt. flisen er både til væg og gulv, den er nem at rengøre. 

Der nogle der ønsker terrazzo fliser der ikke har nær så mange fuger, her anbefaler vi helt klart vores https://flisebutik.dk/products/drop-base de er 120x120 og er stor format terrazzo fliser. 

En af de mest populærere grundfliser til både væg og gulv, denne flise har den egenskab at den er nem at rengøre, og skiller sig ud med den flotte Coral farve. Med en utrolig terrazzo effekt . 

Mvh https://flisebutik.dk/