Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse

 

Velkommen tilbage til https://flisebutik.dk/blogs/news

Det kræver forberedelse at renovere dit badeværelse. Derfor, vil vi Idag på https://flisebutik.dk/blogs/news, gennemgå hvilke forberedelser man skal sørge for samt de indledende faser, når du skal renoverer dit badeværelse. 

Når det gælder badeværelse, laver man typisk først en inspektion af badeværelset. Man kigger efter, om det måske er muligt at ligge fliser oven på de nuværende fliser og/eller, om der ville opstå nogle udfordringer når man ville påbegynde renoveringen. 

I mange tilfælde, ville du skulle banke de gamle fliser ned og banke gulvet op -  Her er det vigtigt, at teste hvad du arbejder med.

I gamle dage brugte man oftest fliselim med asbest, hvilket er giftigt og meget vigtigt, at man ikke kommer i kontakt med.

Vores murerer her på https://flisebutik.dk anbefaler, at man sender en prøve ind på et laboratorie, hvor man kan få testet indholdet .

I forberedelse fasen har vores murerer på https://flisebutik.dk anbefalet, at man måler sit badeværelse op, så man ved præcist hvor mange fliser og fliselim man skal bruge, samt sørger for at bestille vådrum. (beregning af mængde af fliser samt fliselim, kan findes inde på lips hjemmeside)

Dette var de indledende faser, til renovering af dit eget badeværelse. Følg med næste gang, når vi forklarer pprocessen i at støbe slidlag til at ligge fliser på.

Tak fordi i læste med på, https://flisebutik.dk