Prisen på badeværelse og inspiration til badeværelse.

Prisen på badeværelse

Pris samt inspiration til badeværelse.

 

Velkommen til https://flisebutik.dk/blogs/news

Nogle af de hyppigste spørgsmål vi modtager på https://flisebutik.dk, er spørgsmålet “kan jeg selv ligge fliser på mit badeværelse?”. Dette kommer selvfølgelig an på dine egne kompetencer, så svaret kan være både ja og nej.

Men hvis du nu alligvel har tænkt dig at gøre det selv og ligge nye fliser på dit nye badeværelse, vil vi klart anbefale, at du følger vores guide som er udarbejdet af fagligt murer-personale.

Bad og fliser

Hvilken flise skal jeg vælge til mit nye badeværelse eller køkken? 

Når det gælder badeværelses fliser, er det vigtigt at vælge med omhu og sikre sig, at det et de helt korrekte fliser til lige præcis dit projekt. Husk eventuelt at vælge fliser, der åbner dit rum og skaber lys i hjemmet.  Vi anbefaler altid, at tage kontakt til vores murefaglige personale. De kan altid rådgive dig på bedste vis, om det korrekte valg af fliser samt komme med god rådgivning og inspiration til eksempelvis badeværelset. En flise vi anbefaler som er rimelig universal, er https://flisebutik.dk/products/metro-keramikfliser-45x45 vores metro keramik flise. Derudover, så især når det gælder sildebensflise herringbone til gulv/væg, er det også vigtigt at vælge de rigtige håndværkere, for at det skal blive helt godt. At påsætte fliser kan være en kompliceret og hårdt arbejde for en ufaglært, og er ikke noget vi personligt anbefaler du selv går igang med.

Hvis du vælger et “gør det selv produkt” så læs endelig vores blog om, hvordan vi selv udvælger fliser https://flisebutik.dk/blogs/news/valg-af-fliser-og-klinker

Priser og rådgivning, til renovering af badeværelse

Prisen på et nyt badeværelse, er også en ting som går igen hos vores kunder. Prisen på et badeværelse er helt klart noget der kan variere fra firma til firma, men én ting der er sikkert, er at det ikke er helt billigt. 

Mureren skal som oftes have 450 kr i timen, eller omkring 10.000 tusinde kroner pr. kvm, inklusiv fliser. Derfor anbefaler vi altid, at du selv køber dine materialer. Derudover anbefaler vi, at man altid indhenter 3 tilbud fra forskellige håndværkere, da det giver dig som kunde, en større prisfrihed og du så selv kan vælge, hvem af de 3 tilbud du vil forholde dig til.

 

Tak, fordi du læste vores blog på https://flisebutik.dk

 

Produkter vi anbefaler :

 

https://flisebutik.dk/products/blanco-flise

Standard bad og køkken fliser

 

https://flisebutik.dk/products/marmor-parana-120x120

Marmor fliser der har et luksuriøst udtryk